Bio-urdinkel-vollkorn mit ganzen dinkelkörnern

Jetzt bewerten
Bio-UrDinkel-Vollkorn mit ganzen Dinkelkörnern
Andere
3 Portionen
sehr einfach
2 h 10 m

Zutaten

3

Zubereitung

Vorbereitungszeit10 min
Kochzeit2 stunden
  • Mix all ingredients and kneed on lowest speed for 20 minutes
  • Let the dough rest and soak for one hour
    kneed again for further 10 minutes
    shape it and move it into a floured steel baking tin
  • Let if finally rest for one hour
    bake at 220 degree with steam falling to 180 degree for 100 minutes.
  • I remove the baking tin the last 30 minutes and keep the oven door open the last 10 minutes to get a nice crust
Einen Fehler im Rezepttext melden
Haben Sie dieses Rezept ausprobiert?
Mention @petitchef_en and tag #petitchef

Fragen


Fotos von Mitgliedern die dieses Rezept zubereitet haben.


Kommentare

Rezept bewerten:




+