Petitchef

Vanilla Cupcakes 43...go vegan!

Andere
4 Portionen
15 min
25 min
sehr einfach

Zutaten

4

Zubereitung

  • Preheat oven to 160°C. Line muffin pans with cupcake liners. In a bowl mix flour, sugar, baking soda, cornstarch and salt. Put the vinegar into the soymilk and let it thicken for 10 minutes.
  • In the bowl of a mixer mix vinegar-soymilk, oil and vanilla.
    Carefully add the flour mixture. And beat on medium speed until incorporated. Don´t overbeat it!
  • Fill cupcake liners about 3/4 full and bake in preheated oven for about 15 minutes at 180°.


Fragen:






Rezept bewerten:
Generieren sie einen sicheren Code  = 

ähnliche Rezepte

Rezept Red velvet cupcakes & vanilla frosting *vegan*
Red velvet cupcakes & vanilla frosting *vegan*
2 Portionen
40 min
sehr einfach
Rezept Halloween pumpkin mummy cupcakes | kürbis-cupcakes
Halloween pumpkin mummy cupcakes | kürbis-cupcakes
2 Portionen
35 min
sehr einfach
Rezept Vegan double chocolate walnut cookies
Vegan double chocolate walnut cookies
4 Portionen
20 min
sehr einfach
Rezept Coconut kiss cupcakes | kokos-cupcakes
Coconut kiss cupcakes | kokos-cupcakes
5 Portionen
25 min
sehr einfach
Rezept Mini chocolate cupcakes *vegan*
Mini chocolate cupcakes *vegan*
2 Portionen
40 min
sehr einfach
Rezept Chai latte cupcakes
Chai latte cupcakes
3 Portionen
25 min
sehr einfach

Rezepte

Menüplan
Petitchef will make it possible to plan your menu daily, weekly, in advance for the holidays.

You can also print the weekly menu here.

Tagesmenü

Tagesmenü
Um das Tagesmenü von Petitchef und seine neuen Feinschmeckertips zu erhalten , registrieren sie ihre E-mail.