Petitchef

Lemony Lemon Muffins

Andere
3 Portionen
10 min
15 min
sehr einfach

Zutaten

3

Vorbereitung

  • Preheat oven to 180°C. Line muffin pan with cupcake liners.
  • In the bowl of a mixer mix flour, sugar, baking soda, baking power and salt.
  • Carefully add the wet ingredients . And beat on medium speed until incorporated. Don´t overbeat it!
  • Gently fold in the lemon zest.
  • Fill muffin liners about 3/4 full and bake in preheated oven for about 15 minutes at 180°
  • Let the muffins cool in the pan for about 5 minutes, then remove them carefully and let them cool on a rack.


Fragen:






Notieren Sie dieses Rezept:
Generieren Sie noch secure code  = 

ähnliche Rezepte

Rezept Walnuss-muffins
Walnuss-muffins
8 Portionen
35 min
sehr einfach
4.7 / 5
Rezept Kinder in der küche: muffins spaghetti carbonara
Kinder in der küche: muffins "spaghetti carbonara"
5 Portionen
40 min
sehr einfach
Rezept Schnelle & einfache amaretto-muffins
Schnelle & einfache amaretto-muffins
3 Portionen
40 min
sehr einfach
Rezept Herzerl-muffins mit zartbitterschokolade
Herzerl-muffins mit zartbitterschokolade
3 Portionen
45 min
sehr einfach
Rezept Tortilla-muffins
Tortilla-muffins
2 Portionen
50 min
sehr einfach

Rezepte

Tagesmenü

Das Tagesmenü erhalten: